Decizia finală în privinţa acuzaţiilor de viol împotriva lui Cristiano Ronaldo. Procurorul din SUA a facut 

Cristiano Ronaldo (34 de ani), acuzat de Kathryn Mayorga că ar fi violat-o într-o cameră de hotel în iunie 2009, scapă de proces. „Acuzațiile nu pot fi dovedite dincolo de orice îndoială rezonabilă”, a anunțat procurorul din Clark, Nevada

De 11 luni, de când Kathryn Mayorga (35 de ani) a cerut redeschiderea cazului în Statele Unite, acuzându-l de viol pe Cristiano Ronaldo (34), atacantul portughez a fost în pericol, sub o mare presiune. De aceea, s-a retras temporar în toamnă de la naționala lusitană.

„CRIMINALIȘTII NU AU PUTUT LUA PROBELE MEDICO-LEGALE”

Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu zece ani, pe 13 iunie 2009, într-o cameră de hotel din Las Vegas. Ea a depus plângere la poliția din oraș, însă nu a dezvăluit identitatea agresorului și nici locul în care fusese atacată.

„Fără aceste informații, criminaliștii nu au putut lua probele medico-legale vitale într-un asemenea caz”, anunțau atunci procurorii. Dosarul a fost închis. În 2010, părțile ar fi ajuns la un acord, fobalistul plătindu-i 375.000 de dolari. „Mi-a cumpărat tăcerea”, a susținut Mayorga.

JUCĂTORUL A NEGAT PERMANENT

Deși acuzat, Ronaldo a negat permanent, dar procesul părea că se apropie tot mai mult. Și totuși, luni, procurorul din Clark (statul Nevada) a anunțat: „Pe baza informațiilor disponibile, acuzațiile nu pot fi dovedite dincolo de orice îndoială rezonabilă”, a anunțat luni statul Nevada.
Justiția americană a decis. Lusitanul nu va fi inculpat pentru viol. Cazul este închis definitiv din lipsă de probe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *