Deputatul bătut de jandarmi vine cu noi acuzații: Ce vrea să le facă Tudorel Toader procurorilor care anchetează evenimentele din 10 august Autor: 

Deputatul PMP, Doru Coliu, cel care a spus că va depune plângere pe Parchetul Militar pentru că a fost agresat de jandarmi pe 10 august în Piaţa Victoriei, lansează noi acuzații, de data aceasta la adresa ministrului Justiției. Liderul PMP îl acuză pe Tudorel Toader că a dat ordine Inspecției Judiciare pentru a-i ancheta pe prim–procurorul militar Ionel Corbu și pe procurorul militar Bogdan Pârlog, cei care anchetează evenimentele din 10 august.

”Îngerul păzitor al infractorilor, Tudorel Toader, Ministrul Justiției răspunde rapid la comanda PSD și încearcă să încătușeze adevărul declanșând o anchetă a Inspecției Judiciare asupra prim–procurorului militar Ionel Corbu și procurorului militar Bogdan Pârlog. Scopul este ușor de dedus: reducerea la tăcere a prim-procurorului Ionel Corbu care îndrăznește să caute adevărații vinovați pentru violențele din data de 10 august!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *