Detalii incredibile despre agresorul copilului înjunghiat în Sectorul 4

După cazul copilului înjunghiat în Sectorul 4, care se află în stare gravă la spital, apar informații și despre alte cazuri violente comise de adolescentul de 14 ani. Un elev de la Școala Gimnazială Nr. 189 a fost lovit în cap, în urmă cu an și jumătate, de același băiat și e amenințat în mod constant, atât el, cât și ceilalți colegi.

Tatăl elevului care e în aceeași clasă cu copilul – agresor a dezvăluit pentru RomâniaTv.net că a luat legătura cu toate instituțiile statului, inclusiv cu conducerea școlii, pentru a rezolva această situație, dar nu a reușit nimic.

Se pare că agresorul merge frecvent cu briceagul la școală, profesorii și directorul unității de învățământ cunosc această situație, însă pericolul nu a fost îndepărtat nici acum.

„Eu am o plângere depusă și în luna iunie pentru amenințarea fiului meu. Ei sunt colegi de clasă la Școala Gimnazială Nr. 189 din Sectorul 4. Acest copil e în clasa fiului meu de trei ani de zile, a rămas repetent. De când a venit a avut altercații cu toți copiii din clasă. Deranjează ore, intră peste fete la toaletă, e un copil – problemă. Am vorbit cu conducerea școlii, am făcut plângere la Poliție, am vorbit și cu cei de la Direcția pentru Protecția Copilului. Nu s-a întâmplat mare lucru”, a spus domnul Gogontea, tatăl băiatului lovit în cap.

Mai sunt doar câteva zile până când se redeschid școlile din România, iar elevii de la Școala 189 vor fi nevoiți să trăiască din nou în teroare. Sunt supuși unui pericol uriaș pe care organele statului nu pare că sunt interesate să-l îndepărteze.

„Din ce am înțeles de la conducerea școlii, nu au prea multe pârghii, în afară de a chema părinții la școală cu copilul și de a le pune în vedere să-l supravegheze. Legal au spus că nu au ce face mai mult de atât pentru că se urmărește integrarea copilului în societate. Doar eventual Direcția pentru Protecția Copilului să facă o anchetă, să stabilească situația familială. Eventual să decadă părinții din drepturile părintești.

Cei de la Direcția pentru Protecția Copilului au spus că au discutat cu familia și că urmăresc să reintegreze copilul. Cu Poliția țin legătura tot timpul. Au chemat părinții. Mama nu stă cu copilul, el stă cu bunicii. Pe ea nu o interesează, a zis că statul poate lua copilul că nu o interesează. Bunicii au spus că sunt depășiți și că nu au ce să facă. Noi am încercat la toate instituțiile statului să se ia măsuri pentru că e un pericol real. Protecția Copilului ar fi trebuit să ia măsuri urgente. Băiatul are reacții de moment și e foarte agresiv. Și uitați unde s-a ajuns, are o nouă victimă care a ajuns la spital”, a adăugat tatăl victimei.

copil de 14 ani, cu probleme psihice, și-a înjunghiat partenerul de joacă de 13 ani de mai multe ori. Victima se află în aceste momente în stare gravă la Spitalul Marie Curie. Incidentul s-a petrecut în Sectorul 4 al Capitalei, mai exact în Parcul Forest de pe Aleea Niculițel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *