Doliu în lumea bisericii! Un preot a murit într-un accident cumplit!

Un preot român a murit în urma unui accident rutier cumplit care a avut loc pe o autostradă din Croația.

0
430 views
Preotul Dumitru Armeanca

Preotul se afla în mașină alături de mama lui, care a ajuns în stare gravă la spital. Preotul Dumitru Armeanca intrase de puțin timp în Croația atunci când s-a petrecut tragedia, informează index.hr.

Autoturismul pe care îl conducea a fost izbit violent de un microbuz cu pasageri, iar părintele Dumitru Armanca a decedat pe loc. Mama preotului, aflată în dreapta lui, a reușit să scape, însă a suferit și ea răni grave în accident. Medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Un cunoscut interpret a murit într-un accident în Germania!

Un interpret sârb, iubit în Banat, a murit ieri într-un grav accident pe șoselele din Germania. Artistul se întorcea de la un concert și se afla în mașină cu alți doi prieteni.

Saban Saulic, artistul care și-a pierdut viața, se afla pe bancheta din spate și nu purta centură. Românii din Banat îl plâng pe Saban Saulic, un cântăreţ sârb care a susţinut zeci de concerte la Timişoara, Reşiţa, Caransebeş sau Oraviţa.

Saulic, în vârstă de 67 de ani, se afla pe A2, între Bielefeld şi Gutersloh pe bancheta din spate a unui autoturism Seat, împreună cu doi prieteni, iar maşina în care se aflau a fost lovită din spate de un automobil condus de un şofer beat.