DOLIU URIAȘ ÎN ÎNTREAGA LUME! A MURIT HENRY

Întreaga lume este în doliu după ce a fost anunțată moartea lui Henry. Cel mai bogat om din Filipine, magnat al comerţului cu amănuntul şi filantrop, a murit sâmbătă, 19 ianuarie, la vârsta de 94 de ani, au anunţat membrii familiei sale.

El a fost desemnat cel mai bogat om din Filipine de revista Forbes, timp de 11 ani la rând, cu o avere netă estimată la 19 miliarde de dolari americani (16.714.300.000 euro).

,,Cu profundă tristeţe, vreau să informez grupul SM Supermalls că iubitul nostru preşedinte-Tatang (tată – n.r.), Henry Sy Sr., a murit împăcat, în somn, în primele ore ale dimineţii de sâmbătă. Să ne rugăm cu toţii pentru odihna eternă a sufletului său”, a declarat Steven Tan, director operativ al grupului SM Supermalls, într-un comunicat, citat de Agerpres.

Henry Sy Sr. s-a născut în provincia Fujian din sud-estul Chinei pe 25 decembrie 1924 şi şi-a deschis primul magazin ShoeMart în 1958, pe care l-a dezvoltat apoi până la un conglomerat cu trei linii principale de business – retail, banking şi proprietăţi imobiliare. Omul de afaceri filipinez a fost căsătorit cu Felicidad Tan-Sy şi a avea şase copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *