Dosarul crimelor din Caracal, preluat de DIICOT

Dispariția celor două fete din Caracal va fi anchetată de DIICOT Craiova, iar principalul suspect a fost audiat toată noaptea de de procurori, fără să coopereze însă. În paralel, două instituții expertizează probele găsite acasă la bărbatul din Caracal: oase, dinți, bijuterii și haine de femei.

Parchetul Tribunalului Olt a predat ancheta privind dispariția fetei de 15 structurii teritoriale Craiova a DIICOT. Potrivit unor surse, ipoteza de lucru a anchetatorilor antimafia este de trafic de minori în varianta răpirii. Procurorii DIICOT au cerut încă de ieri predarea cazului.

Potrivit surselor citate, suspectul a fost preluat în noaptea de vineri spre sâmbătă și condus la Craiova, pentru continuarea cercetărilor.

Vineri, la audieri, Gheorghe Dincă nu și-a recunoscut faptele, deși în curtea imobilului în care locuia a fost găsit un butoi cu resturi umane, inclusiv cu bijterii pe care Alexandra, fata de 15 ani dispărută de miercuri, le-ar fi purtat.

Vineri seara, puțin după ora 23.00, o autospecială a Poliției a ieșit din curtea unde locuiește Gheorghe Dincă, suspectul crimei din Caracal, mașina în care se afla acesta fiind încercuită de jandarmi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *