După discursul HALUCINANT de la Bruxelles, Petre Daea a primit aplauze pentru cormorani

Europarlamentarul ALDE, Norica Nicolai, a afirmat, vineri, că ministrul Agriculturii s-a comportat foarte bine la Bruxelles, în audierile din Comisia pentru pescuit, primind aplauze din partea celor prezenţi, după ce a spus că trebuie făcut un plan de vânătoare pentru cormorani deoarece aceştia s-au înmulţit foarte mult şi distrug acvacultura.

Norica Nicolai a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, că atât cormoranii, cât şi focile, distrug acvacultura şi că trebuie luate măsuri împotriva lor, scrie news.ro.

“Apropo, să ştiţi că domnii miniştri s-au comportat foarte bine la Bruxelles în audierile în comisie. Eu l-am avut pe Daea, care a fost foarte bun, a luat aplauze. Problema noastră este că noi, Parlamentul European şi Comisia, am ajuns la concluzia ca aceste păsări şi un animăluţ, foca, asta e problema nordicilor, ne distrug culturile de acvacultură. S-au făcut nişte studii, în Danemarca, Suedia, în diverse ţări în care s-a constatat că mănâncă milioane de euro din bani europeni pentru că dacă pun puiet în bazinul de acvacultură şi am cormorani în exces s-a terminat, nu mai am peşte”, a explicat Norica Nicolai.

Ea spus că l-a rugat pe ministrul Daea să fie de acord cu amendamentele propuse, precizând că trebuie un plan de vânătoare la cormorani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *