Eugen Neagoe a făcut infarct la meciul Dinamo

Noi informaţii din spital despre starea antrenorului echipei Dinamo, Eugen Neagoe, care a făcut stop cardio-respirator în timpul meciului de pe Arena Naţională. Medicii au intervenit de urgenţă pe teren pentru a-i acorda primul ajutor şi au reuşit să îl stabilezeze. În prezent, Eugen Neagoie se află la Spitalul Floreasca internat la terapie intensivă. Potrivit apropiaţilor, Eugen Neagoe a fi suferit duminică seara un infarct, iar acesta s-ar fi produs pe fondul stresului şi al ţigărilor în exces. Surse citate deNEWS24AGD, Eugen Neagoe i în calcul demisia de la conducerea echipei de fotbal după externarea din spital.

Lui Eugen Neagoe i s-a făcut rău în minutul 25 al confruntării Dinamo – Craiova, iar acesta a fost transportat de urgenţă la spital. Antrenorul de 51 de ani este conştient şi vorbeşte, medicii spunând că, pentru moment, e în afara oricărui pericol.

Starea de sănătate a lui Neagoe s-ar fi deteriorat din cauza consumului nervos şi al ţigărilor. Conform reporterilor Digi Sport prezenţi la Spitalul de Urgenţă, tehnicianul a fost extrem de stresat înaintea meciului. El ar fi fumat duminică 3 pachete de ţigări şi ar fi băut mai mult de 4 cafele.

Doi dintre tehnicienii din Liga 1 au sunat la Spitalul Floreasca, pentru a se interesa de soarta lui Eugen Neagoe.

Dan Petrescu a fost primul care a vrut să afle care este starea tehnicianului, iar la scurt timp şi Edi Iordănescu a încercat să afle informaţii despre colegul din Liga 1. Din fericire, tehnicianul lui Dinamo e în afara oricărui pericol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *