EXCLUSIV Gigi Becali: „Eu fac gargară cu ţuică de două ori pe zi

Omul de afaceri Gigi Becali a intervenit luni telefonic în emisiunea lui Victor Ciutacu, Punctul Culminant, de la România TV, pentru a vorbi despre tratamentul anti-Covid cu Ivermectină.

Gigi Becali a declarat că, dacă Ministerul Sănătăţii i-ar da licenţă pentru producţia de Ivermectină, ar oferi-o la un preţ simbolic, de 1 leu, farmaciilor, pentru a o distribui populaţiei, astfel că pandemia ar fi învinsă.
„N-am nicio problema, usa mea nici nu a fost zgariata. A intrat omul ala in Luţu, omul era muncitor in constructii. A gresit Luţu, au ramas amandoi fara carnet, omul ala mai era si baut. Era pe la 7 dimineata. Eu in fiecare dimineata vine Luţu si ma ia si la 7-7:30 sunt la biserica.
Daca nu am servici, ma duc la Dumnezeu in casa, nici nu ma pune la munca, imi pune muzica. Iar daca asculti muzica aia, iti vine bucurie si fericire, asa de bine te simti. Ca aia care zic ca treiasc fericirea, mint, ca fericirea e doar in Hristos. Eu nu le cer oamenilor, dar duminica este ziua lui Dumnezeu. De ce sa nu mergi alea doua ore la biserica, sa furi de la Dumnezeu?
Articol preluat de pe RTV.NET

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *