Fane Văncică a fost reținut 24 de ore, în cazul filmulețului de pe TikTok, în care interlopul lovea o femeie

Interlopul Fane Văncică a fost ridicat de mascați de la locuința sa din Bucureşti. Văncică este cercetat într-un dosar pentru lipsire de libertate și tulburarea ordinii publice.

Mascaţii au descins marţi dimineaţă la locuinţa interlopului Fane Văncică. Anchetatorii l-au săltat şi dus la audieri într-un dosar în care se fac cercetări pentru lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„În această dimineață, 27 septembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bărbatul bănuit de săvârșirea faptelor a fost condus la audieri, în baza unui mandat de aducere, în vederea continuării cercetărilor”, a transmis Poliţia Capitalei.

Ulterior, poliţiştii au anunţat că interlopul Fane Văncică a fost reţinut pentru 24 de ore.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Capitalei.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *