Fosta interlopului Ciprian Pian e pusă pe fapte mari

Despărţită de temutul interlop Ciprian Pian şi revenită la prima dragoste, Bianca de la „Insula Iubirii” este pusă pe fapte mari! Sexy-bruneta, cea care spunea că „nu ies din casă fără 1.000 de euro”, a decis să facă o mică investiţie.

Mai exact, în urmă cu câteva zile, sub privirile paparazzilor Spynews.ro, Bianca de la “Insula Iubirii” şi iubitul ei au vizitat o clinică specializată în chirurgie estetică. Cei doi au zăbovit în interiorul instituţiei medicale mai bine de o oră şi jumătate. La plecare, ispita care face ravagii la „Insula Iubirii” a părăsit clădirea cu un şerveţel pe care îl ţinea în dreptul gurii. Aşadar, dornică să-l impresioneze pe Claudiu, actualul ei partener, fosta iubită a lui Ciprian Pian şi-a ajustat buzele.

Nu vă închipuiţi că aceasta a fost singura intervenţie estetică pe care a suportat-o focoasa brunetă. În ultimii ani, ea şi-a tatuat sprâncenele, şi-a micşorat nasul şi, cum era de aşteptat, şi-a mărit bustul. În fine, gata cu bârfa!

De la clinică, Bianca Pop şi iubitul ei s-au urcat în maşină şi au luat drumul muntelui. Cei doi au mers în Braşov, oraşul de baştină al lui Claudiu. Ce au făcut acolo, numai ei ştiu.

Bianca Pop şi Maria Ilioiu, ispitele care fac senzaţie la „Insula Iubirii”, au ajuns la cuțite! Din cauza foștilor iubiți, dar și ca urmare a mai multor intrigi iscate între ele, cele două bunăciuni s-au certat ca la uşa cortului. Invitate în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, acestea și-au aruncat vorbe dure.

„Noi am avut o discuție, am îngropat securea și apoi s-a trezit Bianca să ne atace dintr-odată. Noi nu ne-am certat cu ea, pe ea o întrețin bărbații și mi se pare penibil și i-am zis de ce a încercat să ne strice imaginea. A început să se jure pe tatăl ei mort, dar nu am crezut-o. A început să plângă și spunea la toată lumea că am făcut-o eu să plângă. Liniștetșe-te să nu-ți crească tensiunea! Discuția asta am avut-o fix în Thailanda, înainte de filmări. Toate sezoanele, timp de 2 luni venea la mine și îmbârliga, inventa tot felul de chestii. Cam asta a făcut cu toată echipa până ne-am prins toți și nu mai vorbește nimeni cu ea. Decât să sperii oamenii nemachiată ca tine…N-ați mai văzut femei invidioase? Nu mă întreține nimeni, mă întrețin singură”, a spus Maria Ilioiu.

Nici Bianca Pop nu s-a lăsat mai prejos: „Nu este adevărat! Fetele vor să mă tai ca să mă înțeleagă, m-am săturat de chestiile alea penibile. Maria nu crede nimic. Voi ați început, tu mi-ai dat înjoseală la <<Insula Iubirii>>, la filmări. Maria trebuia să fie prima la machiaj, Maria este cea mai șmecheră, este Dumnezeu. M-am săturat, iar din momentul ăsta nu-mi mai dă nimeni înjoseală. Maria, nu ai tu valoare să stai să vorbești tu cu mine. De la țară ești, tată! Femeia este fake, poartă poșete fake. Dacă eu am ceva fale, îi cumpăr ce vrea ea. Femeia are bani, eu sunt o boschetară invidioasă! La filmări te puneai să dormi cu gletul pe față. Eu oricând pot să mă demachiez. Ai mers la doctorul meu să îți faci nasul și sânii ca mine, m-ai copiat. Ea a mers și și-a făcut nasul și sânii după mine. Stai într-o chirie pe care ți-o plătește iubitul tău! Nu te mai da ceea ce ești. Eu am un singur bărbat care are grijă de mine. Fostul tău iubit m-a căutat! Nu mă enerva, Maria, că o să iasă urât”.

sursa:spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *