Fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu, eliberat pe cauțiune

Ora 13:42 Sorin Oprescu va fi eliberat din închisoare, în schimbul unei cauțiuni de 5.000 de euro / Acesta trebuie să se prezinte la poliție de două ori pe lună.

Ora 10.28: A fost audiata marți în instanța din Grecia și Adriana Nica, partenera lui Sorin Oprescu. Procesul e în derulare, vorbesc avocații greci, potrivit surselor G4Media

Articol inițial: Procesul privind extrădarea lui Sorin Oprescu se reia marți. Fostul primar al Capitalei a ajuns în această dimineață la instanța din Grecia.

Poliția Română l-a dat în urmărire generală pe Sorin Oprescu în 13 mai, după ce acesta nu a fost găsit de poliție. Oprescu a fost căutat de oamenii legii după ce Curtea de Apel București l-a condamnat la 10 ani și 8 luni de închisoare, printr-o sentință definitivă.

G4Media a scris că Oprescu a părăsit România în 25 aprilie, prin Vama Giurgiu. El nu avea interdicție de a ieși din țară.

Sorin Oprescu este acuzat de luare de mită, constituire de grup infracțional organizat, corupție și spălare de bani.

Presa din Grecia a povestit cum fostul primar își crease propria „ascunzătoare” în suburbiile de sud ale Atenei. După cum se vede într-o fotografie publicată de protothema.gr, din dosarul aferent, casa de mulți metri pătrați este situată într-o zonă liniștită, slab populată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *