Gabriel Mutu: nu ne-am bătut a fost odiscuție mai aprinsă

Primarul Sectorului 6 Gabriel Mutu a declarat joi, pentru news24ag, că nu a fost implicat într-o altercație cu viceprimarul Aurelian Bădulescu, ci a fost o discuție mai aprinsă, iar legat de afirrmațiile viceprimarului potrivit cărora domnia sa ar fi lovit primul, spune să le explice Bădulescu.

„A fost o discuție mai aprinsă, nu altercație”, a declarat Gabriel Mutu, pentru NEWS24AGD

Întrebat dacă este adevărat că a existat totuși și violență fizică, Mutu a răspuns: „Să vă spună sursele, dacă luați pe surse. S-a explicat de ambele părți care este legislația și asta a fost discuția”.

Chestionat cu privire la declarația viceprimarului Bădulescu, care striga „Tu ai dat primul”, Mutu a afirmat: „Întrebați-l pe dânsul la ce se referă”.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, și primarul Sectorului 6 și președintele PSD București, Gabriel Mutu, au fost protagoniștii unui scandal care se pare că s-a lăsat și cu lovituri în biroul PSD din cadrul Primăriei. Pentru a aplana conflictul, au intervenit agenții Poliției Locale.

Incidentul vine pe fondul scandalului iscat de retragerea sprijinului politic de către PSD pentru Aurelian Bădulescu. Gabriel Mutu a cerut în CGMB de joi să fie introdusă pe ordinea de zi a ședinței proiect de hotărâre ce prevede destituirea lui Aurelian Bădulescu din funcția de viceprimar al Capitalei.

Aurelian Bădulescu nu a putut fi contactat până la ora transmiterii știrii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *