Gabriela Firea a fost operata de urgenta

Gabriela Firea a fost supusa, in cursul noptii de joi spre vineri, unei interventii chirurgicale pentru o afectiune a aparatului gastro-intestinal.

Primaria Capitalei a transmis, vineri, ca operatia a avut loc la spitalul “Dr. Ioan Cantacuzino” si a fost realizata de catre o echipa de medici alcatuita Dr. Eduard Catrina – medic primar chirurgie generala, Dr. Sorin Petrea – medic primar chirurgie generala si Dr. Iulia Grigore – medic specialist ATI.

Conform reprezentantilor primariei, interventia a decurs bine, fara niciun fel de complicatii, pacienta aflandu-se sub supraveghere post-operatorie.

“Multumesc mult medicilor si intregului personal medical de la Spitalul Cantacuzino unde am fost investigata si operata, cadrelor medicale de la Spitalele Colentina si Sanador unde am facut mai multe analize medicale in ultima perioada, precum si Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov.

Am trecut printr-un moment greu, insa grija cu care am fost inconjurata m-a ajutat enorm si mi-a sporit inca o data increderea in personalul medical din Romania, care merita tot respectul si aprecierea noastra. Sper ca recuperarea mea sa fie cat mai rapida, pentru a-mi putea continua munca la Primaria Capitalei la intreaga capacitate fizica”, a declarat Gabriela Firea.

Amintim ca, in luna ianuarie, Gabriela Firea a fost operata laparoscopic, tot din cauza unei afectiune gastro-intestinale acute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *