Gabriela Firea: „Majorăm sumele pentru copiii lăsați în grija statului”

Gabriela Firea, ministrul Familiei a anunţat, astăzi, în timpul unei vizite la Centrul Asociației Pro Vita, din Valea Plopului, majorarea sumelor alocate pentru copiii lăsați în grija statului.

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea, i-a vizitat pe copiii români și ucraineni găzduiți într-un centru social al Asociației Pro Vita – “Sfântul Brâncoveanu” din comuna Posești, județul Prahova, construit de preotul Nicolae Tănase, unde sunt îngrijiți copii români din sistemul de protecție special și au fost primiți, de la începutul lunii martie, și copii refugiați din Ucraina, din Odesa, proveniți, de asemenea, din mai multe centre sociale.

„Am venit cu vești bune la Centrul Asociației Pro Vita, din Valea Plopului. Pentru prima dată după foarte mulți ani, am reușit să creștem în mod real sprijinul pentru acești copii, prin măsurile pe care le-am gândit alături de colegii noștri, la Guvern.

Aici, la Valea Plopului, Părintele Tănase are grijă, de ani buni, de multe suflete de copii, mai mici și mai mari. Iar în această perioadă de război a preluat și un număr însemnat de copii refugiați din Ucraina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *