Gabriela Firea vine cu vești bune pentru acești români! Vor primi apartamente din partea statului

Primăria Capitalei a lansat anunţul de invitaţie la procedura de achiziţionare a 500 de locuinţe pentru angajaţii din spitalele bucureştene, medici, asistente, dar şi pentru personal auxiliar.

Dacă iniţial era vorba că vor primi locuinţe de serviciu medicii şi asistentele, programul a fost schimbat pentru ca şi personalul auxiliar să primeasă locuinţe, potrivit economica.net
Valoarea estimată a achiziţiei este de aproape 61 de milioane de euro cu tot cu TVA.

Gabriela Firea anunţa in primăvara acestui an un buget de 15 milioane de euro pentru achiziţia a 300 de locuinţe într-o primă etapă. Astfel, dacă iniţial bugetul mediu alocat pentru o locuinţă a fost de 50.000 de euro, acum valoarea medie de achizţie este de 120.000 de euro, cu tot cu TVA.

Primăria vrea să cumpere:

200 de garsoniere
200 apartamente cu două camere
100 apartamente cu trei camere
locuri de parcare aferente unităţilor locative
Dezvoltatorii care vor să vândă apartamente Primăriei pot depune ofertă pâna la 24 octombrie 2018, ora 10 pentru un număr mai mare de unităţi, dar nu mai mic de 10, se arată în documentaţia de atribuire.

Criteriile de atribuire sunt urmatoarele:

-Primul criteriu se referă la preţ, care nu trebuie să depăşească valoarea estimată de 6.496 lei/mp cu TVA (1.400 euro/mp cu TVA)

-Preţurile pentru locurile de parcare nu trebuie să depăşească valaorea estimată de 30.000 de lei cu TVA (6.400 euro cu TVA).

Pentru desemnarea ofertelor câştigătoare se vor selecta numeric cele care indeplinesc primul criteriu, în ordinea crescătoare a preţului ofertat/mp suprafaţă construită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *