Gemenii lipiti care au fost separati prin operatie iar acum traiesc perfect normal! Cum aratau inainte si cat de mult s-a schimbat viata lor dupa operatie

S-au nascut cu o problema extrem de rara, dar medicii au reusit sa ii separe si sa le reconstruiasca trupurile in asa fel incat acum pot avea amandoi vieti normale.

Gemenii lipiti care au fost separati prin operatie iar acum traiesc perfect normal. Cei doi copii din India au fost supusi unei interventii chirurgicale extrem de dificile iar acum traiesc fara probleme vieti separate.

Prince si Love sunt cei doi frati gemeni din India care s-au nascut lipiti in zona toracelui si care au reusit sa uimeasca pe toata lumea cu recuperarea lor dupa ce au suferit o interventie chirurgicala pentru a fi separati. Cei doi imparteau acelasi ficat, aceeasi vezica urinara si aveau un singur stomac si o singura serie de intestine. Acum, la un an de cand cei doi au fost separati arata ca doi baietei normali si nimeni nu-si da seama de problema pe care au avut-o inca de la nastere. Acum cei doi pot merge fara sa fie sprijiniti si pot face lucruri pe care inainte din cauza faptului ca erau lipiti nici nu-si imaginau ca le pot face vreodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *