Gheroghe Dincă, mișcare de ultimă oră. Și-a luat un nou avocat. Cine este acesta

Gheorghe Dincă a renunțat la avocatul din oficiu, Bogdan Alexandru, și a apelat la serviciile lui Claudiu Lasoschi.

Dincă a fost audiat în noaptea de joi spre vineri de procurorii DIICOT. După audieri, Lasoschi a spus că clientul său și-a menținut declarația potrivit căreia le-ar fi ucis pe cele două fete, Alexandra și Luiza, și alte detalii nu poate oferi la rugămintea procurorului.

„Și-a menținut declarația. Locurile nu le-a menținut. Nu pot să vă spun. M-a rugat domnul procuror să nu vă dau detalii”, a declarat Claudiu Lasoschi, noul avocat al lui Gheorghe Dincă, potrivit Antena3.

”Sunt avocat pledant inscris in Baroul Bucuresti, titular al Cabinetului de avocatura Claudiu Lascoschi, specializat in consultanta in materia dreptului afacerilor (si in dreptul comertului international), in domeniul constituirii de societati comerciale,redactarea de contracte cu caracter comercial, interpretarea clauzelor contractuale si de asemenea, in REPREZENTAREA drepturilor si intereselor clientilor in fata instantelor de judecata de toate gradele de jurisdictie, inclusiv in fata Inaltei Curti de Casatie si Justitie ( fosta Curte Suprema) si Curtea Constitutionala.

Cabinetul de avocat Claudiu Lascoschi nu acorda consultatii juridice gratuite si nu lucreaza probono, acordand servicii avocatiale numai contracost.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *