Gigi Becali, declarații dureros de sincere la înmormânatarea tatălui lui Mihai Stoica

Astăzi este o zi tristă pentru Mihai Stoica. Directorul sportiv al FCSB și-a condus pe ultimul drum tatăl, iar la înmormântare au participat mai multe nume sonore din lumea sportului din România. Printre cei care i-au fost alături lui Mihai Stoica într-o zi atât de grea se numără și Gigi Becali, care a făcut declarații dureros de sincere despre moartea părintelui prietenului său. 

Citește și: Ce scrie pe certificatul de deces al tatălui lui Mihai Stoica  

Tatăl lui Mihai Stoica a fost înmormântat în această după-amiază la cimitirul “Sfântul Ilie” din Pipera, iar la slujba religioasă au fost prezenți membrii familiei, prieteni apropiați de-ai lui Meme, printre care și Gigi Becali. Patronul de la FCSB a oferit un interviu emoționant în fața jurnaliștilor, el subliniind că moartea tatălui lui Mihai Stoica nu e o dramă și că acesta a scăpat de suferința la care era supus din cauza problemelor de sănătate pe care le avea. Latifundiarul a mai precizat că Meme este un om puternic și că va reuși să depășească în curând această cumpănă din viața sa.

“Nu e greu, nu e o dramă. Când e bolnav te aştepţi şi te obişnuieşti. Când moare cineva brusc atunci e durere. Şi mai ales când vezi că suferă spui bine că a scăpat de suferinţă. Asta este, toţi o să ajungem. Eu nu am ce sfaturi să-i dau lui Mihai Stoica, el e puternic şi înţelege asta”, a declarat Gigi Becali în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *