Gigi Becali: Suntem CEL MAI PROST POPOR de pe fața globului pământesc. Facem un alt referendum și cu asta basta!

Gigi Becali a răbufnit după ce la referendumul privind familia tradiţională nu a fost întrunit pragul de participare pentru validare, la urne prezentându-se doar 20,41% din cetăţenii cu drept de vot.

Latifundiarul din Pipera, un susţinător declarat al redefinirii familiei în Constituţiei, a afirmat duminică seară că „românii sunt cel mai prost popor de pe tot globul pământesc” pentru că nu au venit la vot.
„Partidele cheltuie bani la alegeri şi atunci când oamenii primesc suta de lei sau 50 de lei, ei se duc la vot pe un kilogram de carne, unul de ulei, unul de mălai şi unul de ceapă. Asta este România noastră. Nu-i interesează pe ei viitorul copiilor, al nepoţilor. Vai de capul nostru dacă nici atâta lucru nu putem să facem.

Nu a învins LGBT. Ei vor să se căsătorească în Biserică, asta nu o să se întâmple chiar dacă o să intre toți preoții noștri în pușcărie. Ce vină are Patriarhul? Noi nu putem să îi cere demisia.(…)

Suntem cel mai prost popor de pe tot globul pământesc, m-am ferit să spun asta până acum. Poate mă gândeam că bulgarii, dar şi bulgarii sunt mai deştepţi ca noi. Mai prost popor ca noi nu există. Ne-a ţinut Dumnezeu proşti, ca să fim săraci, să ne mântuiască probabil să ne dea cerul. Că pământul, nu prea văd eu cum”, a declarat, la România TV, Gigi Becali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *