Hoti din casele milionarilor , ridicat din trafic

Unul dintre cei mai cautati hoti de lux din vestul tarii a fost in sfarsit capturat si adus la Timisoara.

Adrian Bondar era acuzat ca facea parte din una dintre cele mai vanate gasti de spargatori care au dat lovituri rasunatoare, una chiar de peste 1 milion de euro.

A fost condamnat anul trecut in lipsa la 4 ani si 4 luni de inchisoare pentru furt calificat si aderare la grup infractional organizat, insa a disparut a fost dat in urmarire nationala.

In iunie anul trecut, politistii au organizat o operatiune de amploare in incercarea de a-i prinde pe membrii retelei, insa cativa dintre acestia au reusit sa fuga. Unul dintre ei este Adrian Bondar. Barbatul a fost prins de politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale impreuna cu cei de la Directia de Operatiuni Speciale langa Voiteni, intr-o masina aflata in trafic pe soseaua ce leaga Timisoara de Moravita. Oamenii legii aveau informatii despre fugar, l-au urmarit si au reusit sa-l captureze.

Adrian Bondar, de 40 de ani, a fost adus la audieri la Timisoara. Odata cu capturarea lui, dosarul poate fi socotit inchis, intrucat era ultimul ramas neprins.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *