Ilie Năstase așteaptă sentința

Un proces cât o finală pentru fostul lider mondial al tenisului Ilie Năstase, care a apărut vineri în fața judecătorilor Curții de Apel București.

Protagonistul unui scandal de anul trecut, când un echipaj de la brigada rutieră l-a prins băut la volan, fostul tenisman cere indulgență din partea instanței, chiar dacă la judecătorie a avut parte de o sentință blândă.

Ilie Năstase și-a petrecut dimineața de vineri la Curtea de Apel București, unde și-a așteptat rândul în sala de judecată, unde a dat semne de neliniște.

De asemenea, Năstase a avut nevoie de masaj cervical, lucru de care s-a ocupat un tânăr, care a fost în permanență în preajma lui. Nu este foarte clar dacă acest bărbat este bodyguardul fostul mare campion de tenis sau chiar purtătorul său de cuvânt. Dacă Ilie Năastase nu a vrut să scoată un cuvânt în fața camerelor de luat vederi, în schimb, acest tânăr a avut câteva reacții deloc măgulitoare la adresa jurnaliștilor.

În timpul procesului, Ilie Năstase le-a cerut judecătorilor să țină cont de faptul că și-a asumat vina pentru ceea ce a făcut în urmă cu un an, când a fost prins băut la volan de o patrulă a Brigăzii Rutiere, iar după câteva ore a fost din nou prins pe un scuter, deși nu mai avea pemis. Năstase le-a spus celor 2 judecători din complet că este totuși în vârstă și că nu ar vrea să păstreze muncă în folosul comunității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *