IMAGINI CU UN IMPACT EMOTIONAL! Cu Dionisie Dumitru Constantin, ” Arhim Dionisie”. Au făcut sex la Arhipescopia Tomisului!

Cum vede biserica sexul în cadrul Arhepiscopiei Tomisului din jud. Constanta, potrivit preotului și jurnalistului Alberto Gruia Daniel : “Discuţia aceasta este interesantă pentru că apare relaţia dintre sexualitate şi procreaţie.

Trăim nişte vremuri foarte pornografizate, în care căutăm mai mult plăcerea sexului, nu şi roada sexualităţii, şi anume procrearea.

Dumnezeu a lăsat omului această plăcere a sexualităţii pentru că prin act în sine se concepe un copil, iar plăcerea este ca o binecuvântare pentru responsabilitatea ce urmează.

Omul aruncă însă roada la o parte, pentru că omul modern nu mai vrea copilul, ci numai plăcerea.

Însă conceperea unui copil în perioada postului înseamnă că nu ai conştiinţă creştină. Neavând conştiinţa creştină, spun sfinţii părinţi ai Bisericii, pui în pericol atât viaţa ta, cât şi a copilului.

Nu doar în sens fizic, ci mai grav, îi pui în pericol viaţa sufletească, identitatea, educaţia lui, iar toată viaţa sa va fi bulversată”, spune pentru News24Agd.ro, preotul Tănăsescu.

De altfel, cuvântul “păcat”, la origine, înseamnă eşec, rătăcire, lipsa împlinirii, venind din grecescul “amartia”. “Un păcat nu este ceva în sine, este un termen prin comparaţie cu ţinta care nu a fost atinsă.

Când faci un copil în post este păcat pentru că este dovada eşecului acestei conştiinţe creştine pe care nu o ai, pentru că un creştin care nu are aceasta conştiinţa nu face altceva decât să transforme toate faptele lui în păcate”, explică preotul sensul în care trebuie înţeles păcatul.

In data de 22.07.2019, reporterul Gruia Alberto Daniel, a intrat in posesia unor imaginii greu de neimaginat pentru Arhipescopia Tomisului din judetul Constanta, dupa ce am primit imaginiile am contactat purtatorul de cuvant al Arhepicopiei Tomisului, unde aceasta a declarat pentru News24AGD, ca vor dispune un amplu control la biserica Dionisie Dumitru Constantin, ” Arhim Dionisie”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *