Impact teribil pe un drum naţional din judeţul Olt, unde a fost activat planul roşu de intervenţie

19 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce trei maşini, două tiruri şi un microbuz s-au ciocnit violent.

Unul dintre pasagerii din microbuz, un bărbat de 49 de ani, nu a supravieţuit. Printre răniţi sunt şi doi minori, dar şi o femeie însărcinată, care conducea una dintre maşini. Ea este una dintre persoanele mai grav rănite. În zona au fost trimise 15 echipaje de salvare care au transportat răniţii la spital.

Pentru intervenţia de la faţa locului au fost chemaţi de acasă 15 medici şi 30 de asistente. În plus, pentru că este nevoie de sânge, donatorii sunt chemaţi miercuri dimineaţă la centrul de transfuzie din Slatina. Până acum, poliţiştii au precizat că unul dintre şoferi nu a respectat distanţa regulamentară şi din acest motiv s-a produs carambolul.

Accidentul s-a produs pe drumul naţional 56, în zona localităţii Priseaca. Au avut nevoie de îngrijiri medicale 19 persoane, printre care doi minori şi o femeie însărcinată. Bărbatul care şi-a pierdut viaţa are 49 de ani şi este din Scorniceşti. Se ştie până acum că au fost implicate şase vehicule, printre care şi un microbuz de transport persoane. Au fost trimise în zona nouă ambulanţe şi şapte echipaje SMURD, dar şi autospeciale spentru stingere şi descarcerare. 
Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Olt a precizat că una dintre victime este în stare gravă. La faţa locului se află nouă echipaje de la Ambulanţă. Furtună a precizat că intervenţia este în dinamică. La intervenţie acţionează şi şapte ambulanţe SMURD, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Dan Ţolu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *