Incendiu puternic la o hală din zona Pipera din București. Sute de oameni au fost evacuați. Mesaj Ro-Alert, emis din cauza focului

Echipajele de pompieri încearcă să izoleze incendiul. Pericolul cel mai mare este pentru clădirile din jur. Acestea au fost deja evacuate şi nu au fost persoane blocate de incedniu. Pompierii nu pot acționa din interior, ci doar din exterior, deoarece există risc de prăbușire al clădirii.

La misiunea de stingere intervin 16 mașini de stingere, 4 descarcarcerari, 4 autoscari și 2 ambulante SMURD .

La fața locului au fost trimise 12 autospeciale. În zonă sunt degajări mari de fum, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov.

Un incendiu puternic a izbucnit vineri în Capitală, în zona Pipera, spre finalul bulevardului Dimitrie Pompeiu, la o hală.

Hala, care în prezent arde în întregime, este situată pe strada Biharia din sectorul 1. Pompierii au ajuns la fața locului, iar sute de oameni sunt evacuați din clădirile din zonă.

IGSU a emis un mesaj RO-ALERT: ”Incendiu la o hală industrială din strada Biharia, sector 1, cu degajări masive de fum. Ocoliţi zona, eliberaţi căile de acces în zonă pentru a facilita accesul forţelor de intervenţie. Dacă sunteţi în apropiere, evacuaţi zona. Luaţi măsuri de adăpostire şi autoprotecţie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *