Ion Iliescu a ieşit din operaţie. Ce au descoperit medicii la analize

Sunt momente delicate pentru fostul preşedinte Ion Iliescu. Acesta a fost operat după ce luni dimineaţă a acuzat dureri în piept, şi a ajuns la spital.

UPDATE 20:15 Reprezentanţii “Institutului Inimii” au anunţat că Ion Iliescu a fost adus de la Elias cu diagnosticul de “pericardită lichidiană – tamponadă cardiacă” şi a fost supus unei “intervenţii chirurgicale cu un rezultat final foarte bun”. În prezent, el “este stabil şi în afara unui pericol imediat”. 

Apropiaţii săi povestesc că ar fi fost răcit, iar în ultima vreme s-a plâns că nu se simte bine. În prezent, Ion Iliescu este la ″Institutul Inimii” din Capitală –  sub observaţia medicilor. Acolo se afla şi corespondentul Pro TV, Liliana Curea, care a transmis că fostul preşedinte a fost operat în jurul orei 19:00. Nu ar fi fost o intervenţie complicată, fiind vorba, se pare, de o pericardită  sau de insuficienţă cardiacă.

Ion Iliescu a fost transferat la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu de la spitalul Elias, unde s-a prezentat dimineaţă pentru controlul de rutină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *