La fotografia lui Michael Jackson difuzată pentru prima dată oameni

Deux ans après la mort du roi de la pop, la procès de fiu al lui Conrad Murray s'est ouvert hier la Los Angeles. Este posibil ca administrarea unei doze mortale de Propofol să fie făcută.

Lors du premiere de débats, l'acuzație un frappé fort de dévoilant une fotografie de Michael Jackson, vraisemblablement mort sur chariot d'hôpital. În cazul în care nu există nici o înregistrare, nu este permisă înregistrarea. Într-adevăr, retranscrierea unei telefoane entuziasmate, datând de un mois avant le réme, a făcut obiectul unei acuzații contene a lui Conrad Murray, întemeindu-se pe un cercetător de la Chanteur, plecând de la Londra la un concert- EVENEMENT.

Le Procureur Walgren este o indiție care se află în curs de desfășurare, fiind un prim ministru al apelor și malgașilor, de către dr. Murray, comandant al unui lot important de Propofol și Midazolam, un anxiolitic. Quelque 15,5 litri de ce medicamente sunt disponibile pentru acestia acuzați de Dr. Murray, selon l'accusation.

Împotriva condamnării, care a avut loc în data de 58 de ani, în libertate și cu prudență în timpul inculpării în favoarea anului 2010, risque jusqu'à quatre ans de prison.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *