Laurenţiu Reghecampf, plin de vânătăi pe faţă. Cum a fost surprins la ieşirea din secţia de Poliţie după mega-scandalul cu Anamaria Prodan

Antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf și fosta soție, impresara Anamaria Prodan, se află, vineri seară, la sediul Poliției Snagov, conform surselorNEWS24AGD. Foștii soți se acuză reciproc de agresiune. Polițiștii efectuează cercetări pentru a se lămuri cine a început disputa și au deschis două dosare penale pentru violență în familie.

Antrenorul susține că fosta soție l-a pălmuit, conform surselor citate, în timp ce impresara susține că, de fapt, ea a fost cea trasă de păr de fostul soț. Anamaria Prodan este impresar și reprezintă mai mulți fotbaliști din prima ligă.

Laurențiu Reghecampf a câștigat două titluri de campion al României ca antrenor la Steaua București în 2013 și 2014, plus Supercupa României în 2013. Cei doi au avut o relație intens mediatizată. După divorț au continuat să fie ținte pentru presa de scandal din cauza acuzelor reciproce.

UPDATE 21:56 Poliția Snagov a transmis un comunicat oficial:

”La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective.

În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii.

În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”.

UPDATE 21:55 Polițiștii au deschis două dosare penale pentru violență în familie.

UPDATE 21:45 Audierile durează mai bine de o oră, timp în care foștii soți au dat declarații în birouri diferite. Anamaria Prodan a venit însoțită de șofer, care a susținut la rândul lui că a fost agresat de Laurențiu Reghecampf, mai spun sursele G4Media.

UPDATE 21:00 Poliția urmează să se emită ordine de protecție provizorii, atât pentru Anamaria Prodan, cât și pentru Laurențiu Reghecampf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *