Legătura lipsă. Implicarea lui Dragnea în cazul Caracal. Acuzații înspăimântătoare

Un localnic din Caracal a făcut acuzații extrem de dure la adresa lui Liviu Dragnea și Paul Stănescu, joi, în direct la o emisiune televizată. Îi leagă direct de monstrul din Caracal.

Cazul crimelor din Caracal ajunge, încet-încet, la vârfurile statului român. Apar noi acuzații care sunt de-a dreptul înspăimântătoare.

Un localnic din Caracal a făcut acuzații extrem de dure la adresa lui Liviu Dragnea și Paul Stănescu, marţi, în direct la o emisiune televizată. Dacă Dragnea este în prezent în pușcarie, Stănescu este încă un vârf al partidului aflat la guvernare.

”De 10 ani poliția din Caracal racolează tinere și le duce la Belina pentru orgiile sexuale ale lui Paul Stănescu și Liviu Dragnea. Tot Caracalul știe…”, a strigat caracaleanul în microfonul jurnalistului Sorin Ovidiu Bălan, care transmitea din fața casei lui Gheorghe Dincă, în direct la Antena 1.

Atât a apucat să spună cetățeanul din Caracal, pentru că Mara Bănică, invitată în studioul emisiunii Acces Direct, a sărit ca arsă și a oprit declarația, pe motiv că nu dorește politizarea discuției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *