Liderul PSD a venit cu două valize la şedinţa CEx PSD

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a venit luni, la şedinţa CEx PSD, cu două valize, după anunţul Rise Project că are date din Tel Drum găsite într-o valiză.

„Am întârziat puţin…

Dragnea face CIRC. A venit cu două VALIZE la ședința CEx. „Am adus gogoși Rise Project”
Şedinţa Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD era programată să înceapă luni, la ora 12,00, la Palatul Parlamentului, dar a fost amânată cu cel puțin 30 de minute după ce Dragnea a ținut să facă circ în fața presei. Șeful PSD a venit cu două valize, una cu gogoși, a doua cu „dosarele lui Iohannis” Potrivit unor surse din conducerea PSD, Marian Neacșu și Adrian Țuțuianu vor fi excluși azi din partid. Decizia ar fi fost luată duminică într-o întâlnire între Liviu Dragnea și apropiații săi care a durat mai bine de șase ore.
Realitatea.net Azi 12:29

Dragnea, autoironic: Liderul PSD a venit cu două valize la şedinţa CEx PSD
„Am întârziat puţin pentru că am primit două valize. Prima valiză este cu gogoşi de la Rise Project. Sunt aici proaspete. Le mâncăm aici.

A doua valiză, după cum probabil ştiţi eu sunt din Teleorman şi ca orice localnic din Teleorman am găsit în fundul

Romania Libera Azi 12:26
#Teleromanleaks Liviu Dragnea a venit la CEx cu două valize: Una cu gogoși pentru Rise Project și una cu presupuse dosare legate de președintele Iohannis
Liderul PSD Liviu Dragnea și-a făcut apariția la ședința Comitetului Executiv al PSD cu două valize, una cu gogoși pentru Rise Project și una cu dosare care ar avea legătură cu președintele Klaus Iohannis.
Hotnews Azi 12:23
Prima reactie a lui Dragnea la Teleorman Leaks: A venit cu doua valize la Parlament
Presedintele PSD Liviu Dragnea a venit, luni, la Parlament, unde are loc Comitetul Executiv National al partidului, cu doua valize negre, ca raspuns la ancheta Teleorman Leaks a celor de la Rise Project. Seful PSD le-a prezentat jurnalistilor continutul celor doua geamantane, spunand ca ceea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *