Luare de ostatici într-o localitate de lângă Bologna

Luare de ostatici în Italia. Un bărbat înarmat cu un cuțit a intrat într-un oficiu poștal Pieve Modolena, Reggio, și a început să-i amenințe pe angajați, transmite Cristi Marian, corespondent News24agd în Italia.

Actualizare 13:35. Tratative în curs la Pieve Modolena. După lungi negocieri, bărbatul a fost convins să elibereze o femeie. Singura cerință pe care o are infractorul este să poată vorbi personal cu ministrul de interne al Italiei, Matteo Salvini.

Carabinierii așteaptă o echipă specială de intervenție, cunoscută drept „le Teste di Cuoio” pentru a putea pătrunde în interiorul oficiului poștal. Acolo încă sunt ținuți ostatici patru oameni.

Ulterior acesta s-a baricadat în interiorul clădirii. Potrivit primelor informații, bărbatul ar fi un infractor condamnat la 19 ani de închisoare într-un dosar legat de ‘Ndrangheta și, până în această zi, era de negăsit.

În poștă s-ar afla cinci persoane, toți angajații oficiului. În interior se aflau și șapte clienți, însă cu toții au fost lăsați să plece.

Poliția a închis două străzi și negociază eliberarea ostaticilor.

Știre în curs de actualizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *