Ludovic Orban, aluzie la PSD: Ne luptăm cu un adversar care nu are scrupule, care e în stare să corupă, să fure

Ludovic Orban, președintele PNL, le-a cerut liberalilor să se mobilizeze cu toții în această ultimă parte a campaniei electorale, dat fiind că se confruntă cu un adversar lipsit de scrupule, care este în stare să facă orice pentru a obține voturi pe care nu le merită – o aluzie la PSD. Aflat la o reuniune electorală în Olimp, Orban s-a referit la situația particulară a Constanței, spunând că social-democrații care au condus orașul nu au făcut decât să se îmbogățească pe spatele cetățenilor. Alegerile locale au loc pe 27 septembrie.

Ludovic Orban, atac la PSD: Ne luptăm cu un adversar care e în stare de orice ca să obţină voturi

Președintele PNL, Ludovic Orban, le-a transmis liberalilor că trebuie să mobilizeze toate echipele, mai ales pe ultima sută de metri a campaniei electorale, deoarece se confruntă cu un adversar „care e în stare de orice ca să obţină voturi pe care nu le merită, e în stare să corupă, e în stare să fure, e în stare să falsifice procese verbale electorale”, aluzie la PSD.

Prezent, joi seară, la o întâlnire electorală în Olimp, Ludovic Orban le-a spus liberalilor că vor trebui să se lupte pentru fiecare vot: „Ne luptăm cu un adversar care nu are scrupule, care e în stare de orice ca să obţină voturi pe care nu le merită, e în stare să corupă, e în stare să fure, e în stare să falsifice procese verbale electorale, e în stare să intimideze angajaţi din companii sau din instituţii publice pentru a-i determina să voteze împotriva voinţei lor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *