Ludovic Orban: Îl susținem pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei

PNL a decis să-l susțină pe Nicușor Dan la alegerile pentru Primăria Capitalei. Anunțul a fost făcut joi de președintele partidului, Ludovic Orban. ”Poate elibera Bucureștiul de domnia despotică a PSD”, a spus el.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat că formațiunea sa va susține candidatura lui Nicușor Dan pentru Primăria Generală a Capitalei: ”Dorința mea de a asigura o guvernare de tip european a Bucureștiului, dorința mea de a soluționa toate problemele cu care se confruntă Bucureștiului nu a mai putut fi îndeplinită. În 2016, bucureștenii din păcate au luat o decizie care a dus Capitala în pragul falimentului”.

Ludovic Orban consideră că Nicușor Dan are soluții pentru București: ”PNL a efectuat o cercetare sociologică amplă la nivelul Bucureștiului și sectoarelor Capitalei. În urma ei a rezultat că toți candidații PNL au șansa de a câștiga alegerile, dar nu avem această garanție că pot câștiga în bătălia cu PSD. În urma discuțiilor pe care le-am avut cu Nicușor Dan, mai multe discuții care au vizat problematica Bucureștiului, soluțiile pentru rezolvarea marilor probleme ale Capitalei, am luat decizia de a-l propune pe Nicușor Dan ca și candidat la Primăria Capitalei, susținut de PNL. În zilele următoare, voi susține această propunere în fața PNL București, BEX și BPN al PNL”.

”Obiectivul nostru fundamental e acela de a asigura o guvernare locală a Bucureștiului care să ofere soluții care stau în picioare pentru fiecare dintre problemele majore ale Capitalei”, mai declară președintele PNL.

El precizează că nu i-a cerut lui Nicușor Dan să intre în Partidul Național Liberal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *