Mama le-a plecat după trei țigări. S-a întors după un an, a fumat două și a plecat din nou. Au trecut șapte ani de când Iulian și Alexandru sunt crescuți doar de tatăl lor

Mama le-a plecat după trei țigări. S-a întors după un an, a fumat două și a plecat din nou. Au trecut șapte ani de atunci, șapte ani de când Iulian și Alexandru, doi frați din comuna vasluiană Ferești, sunt crescuți doar de tatăl lor, din ajutorul social primit de la primărie și alocația de susținere pentru familia monoparentală.

Iulian și Alexandru nu erau la școală când mama lor a spus că merge până la magazin după tutun și dusă a fost! Copiii nu vor să mai audă de ea și luptă alături de tatăl lor ca să răzbească în viață și să-și împlinească visurile.

Trăiesc, toți trei, din 570 de lei și dau o adevărată lecție de voință. În pofida sărăciei, unul dintre copii este olimpic și visează la o carieră militară, iar celălalt vrea să ajungă un fotbalist la fel de mare ca Messi. Iulian Hurja, fratele cel mare, este olimpic la Geografie, însă acum, în clasa a VIII-a, se pregătește intens pentru admiterea la Liceul Militar.

Mai multe detalii pe onileanews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *