Maria Grapini: 4.000 de amendamente la legislația europeană și 600 de luări de cuvânt, în Parlamentul European

Conform Raportului de activitate de aproape 450 pagini, cel mai activ și reprezentant europarlamentar român, Maria Grapini din Timișoara, are peste 4.000 de amendamente la legislația europeană (pe primul loc dintre cei 32 de eurodeputați români), 600 de luări de cuvânt și interpelări scrise aproximatv 500.

Redăm în continuare mesajul către români al Mariei Grapini, care a câștigat și „Premiul politicianul anului”, în februarie 2018, în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială:

A început campania, s-au intensificat mizeriile! După 30 de ani nu am ajuns la o societate care să dorească o scară corectă a valorilor. Mulțumesc românilor care au înțeles importanță acestui lucru.

Cred că românii care țin la țară vor analiza corect candidații din două perspective:

1) Ce-a făcut candidatul în profesia lui înainte de a face politică?
2) Ce-a făcut în mandatul (mandatele) de europarlamentar.

La primul punct, mulți știu că eu am fost până în 2012 om de afaceri, fără incidente cu statul, fără contracte cu statul și am dezvoltat o mare investiție (trei firme de producție) care trăiește și acum. Am înființat mai multe ONG-uri care sunt active și acum; am făcut mentorat, mecenat și multe proiecte culturale, sociale, educaționale. În calitate de europarlamentar, se pot vedea rezultatele muncii mele în Raportul de activitate (cca 450 pag.), dar și pe site-ul oficial al Parlamentului European. Spun doar că am peste 4.000 de amendamente la legislația europeană (sunt pe primul loc dintre cei 32 de europarlamentari români) am cca. 600 de luări de cuvânt, interpelări scrise cca. 500. Am făcut multe acțiuni de promovare a României în Parlamentul European. Am aparat interesele românilor, oriunde se află și interesele României. Am primit multe premii în țară și străinătate, anul acesta primind premiul anului, ca Membru al Parlamentului European și în țară premiul “Femei care schimbă România”. Doresc să mulțumesc tuturor asociațiilor care mi-a acordat premii și câte au apreciat munca mea”, este mesajul Mariei Grapini, europarlamentar român, din Timișoara.

Sursă: Banatulmeu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *