Marian Vanghelie a jurat cu mâna pe Biblie că „e cel mai curat om”: Nu am luat niciun ban din cei 300 de milioane de euro!

Marian Vanghelie a venit cu explicaţii după ce a fost condamnat la 11 ani și 8 luni de închisoare, în dosarul în care este judecat pentru luare de mită și abuz în serviciu.

Marian Vanghelie a jurat cu mâna pe Biblie că „e cel mai curat om”. Fostul edil al Sectorului 5 a jurat, cu mâna pe Biblie, că nu a luat niciun ban din cei 300 de milioane de euro.

Acesta a adăugat că este un politician ce a avut alte interese și alte gânduri pentru această țară.

Citeşte şi: Marian Vanghelie a fost condamnat la 11 ani și 8 luni de închisoare pentru corupție. Ce sumă uriaşă trebuie să restituie fostul primar şi cum a fost instrumentat cazul
„Eu sunt cel mai curat om. Eu spun că toată mizeria a fost creată pentru că i-am deranjat. Cel mai sărac sector, a avut cei mai buni politicieni şi primari din Bucureşti. Ama vut răbdarea să vorbesc cu toţi oamenii, am făcut 600 de blocuri izolare tehnică. Mai puteam face cinci blocuri în plus. Am adus pentru sinistraţi apă minerală. M-au chemat la DNA. Mi-au spus că am luat un milion jumate de euro. Eu am venit cu sacoşa, eram în campanie, am crezut că mă ia. Şi am câştigat în instanţă. Azi am pierdut, da.

Nu am luat niciun ban din cei 300 de milioane euro. (…) Domnule Gâdea, eu sunt un politician cu Google, cu Goagăl, cum vreți dumneavoastră, sunt un politician bun! Am avut alte interese, am gândit altceva pentru această țară. Am avut interese să arăt că sunt un gospodar bun, să pot să mă duc mai departe.

Jur pe Biblie, în fața românilor că nu am luat niciun ban din toți cei 300 de milioane de euro de care m-a întrebat domnul Mihai Gâdea și că nu am luat niciun ban de la acest om.

Dacă am luat bani, Dumnezeu să se uite deasupra noastră, dacă nu Dumnezeu să plătească începând de la domnul Coldea și toți ceilalți să îi plătească cu ce merită.”, a declarat Marian Vanghelie, la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *