Marian Vanghelie candidează pentru Primăria Sectorului 5 din partea PSDI

Marian Vanghelie și-a depus, luni, candidatura pentru Primăria Sectorului 5. Fostul edil al Sectorului a afirmat, la depunerea candidaturii, că a terminat circa 600 de blocuri, a făcut 700 de străzi, a terminat tot învăţământul şi a reabilitat parcurile din zonă, transmite News24agd.ro . El a mai spus că are imaginea exactă vis a vis de ce trebuie făcut în Sectorul 5.

La fel ca la europarlamentare, Marian Vanghelie va candida din partea PSDI (Partidul Social-Democrat Independent), formațiune politică care are aproape același nume și aceleași elemente ale siglei cu PSD (Partidul Social Democrat).

„Putem să aduce sectorul 5 după ce am făcut o serie de lucruri şi am terminat aproape 600 de blocuri, am terminat 700 de străzi, am făcut tot învăţământul şi parcurile arătau într-un alt fel. După ce am făcut aceste lucruri, astăzi cu experienţa mea de peste 15 ani, vă spun am o imagine exactă vis a vis de Sectorul 5, ceea ce trebuie de făcut. Putem să punem în aplicare – să terminăm blocurile, să avem grijă de copii, de educaţia lor. După cum ştiţi am fost ataşat de sistemul de învăţământ şi am o viziune privind ceea ce trebuie de făcut din prima zi în sectorul de învăţământ”, a declarat luni Marian Vanghelie, la depunerea candidaturii.

Marian Vanghelie a fost primarul Sectorului 5 între anii 2000 şi 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *