Marian Vanghelie, în doliu. Elena Vanghelie, mama sa, a murit

Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5 București, este în doliu. Mama lui s-a stins din viață în urmă cu o săptămână.

Mama lui Marian Vanghelie s-a stins din viață în urmă cu o săptămână, spun surse din anturajul fostului edil pentru WOWbiz.ro. Elena Vanghelie a fost o mamă implicată în viața fiului ei, Marian Vanghelie, însă când el devenise primar al Sectorului 5, a avut din ce în ce mai multă treabă, astfel ”uitând” de părintele ei. Elena Vanghelie, doamna Nuți, așa cum i se spunea, ajunsese să afle de la televizor despre acțiunile fiului ei.

Mama lui Marian Vanghelie susținea în 2015 că fiul ei nu se mai interesase de viața mamei lui.

“Nu l-am mai văzut de mai bine de un an pe Marian, iar aici nu a mai venit de când era copil. Obişnuia să mă mai sune câteodată, dar nu l-am judecat, ştiu că este şi el ocupat. Eu nu pot pleca din casă, pentru că trebuie să am grijă de soţul meu (n.r. – tatăl vitreg al fostului primar), care nu se mai poate deplasa. Am un sprijin în Paul, fratele mai mic al lui Marian, el îmi mai aduce apă şi mâncare”, declarase atunci mama lui Marian Vanghelie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *