Melania Trump, in pericol in avion. Aeronava s-a umplut de fum. Ce s-a intamplat

Avionul în care se afla a trebuit să se întoarcă la baza Andrews miercuri după o „problemă tehnică” care a dus la prezenţa fumului în cabina pilotului.

Melania Trump, in pericol in avion. Conform presei care a călătorit alături de prima doamnă a SUA, la aproximativ zece minute după decolare, reporterii au putut observa fum şi au simţit miros de ars. Ei au primit prosoape ude şi li s-a spus să le pună pe faţă în cazul în care mirosul devine prea puternic.

Avionul, un Boeing C-32A, a aterizat în siguranţă. Secretarul pentru Sănătate, Alex Azar, se afla de asemenea în avion. Nu a fost oferită deocamdată o explicaţie oficială în legătură cu ceea ce s-a întâmplat.
Stephanie Grisham, directorul de comunicare al Melaniei Trump, a declarat că incidentul a ţinut de „o problemă tehnică minoră. Totul este în regulă şi toată lumea este în siguranţă”.
Melania Trump se îndrepta spre spitalul universitar Thomas Jefferson din Philadelphia pentru a ţine un discurs despre sindromul abstinenţei neonatale. Ea va călători cu un alt avion miercuri seara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *