Mitropolitul Clujului, ÎPS Andrei Andreicuț, depistat pozitiv cu Covid-19

Este din nou alertă la vârful Bisericii Ortodoxe Române. Mitropolitul Clujului, ÎPS Andrei Andreicuț (71 de ani), a fost testat pozitiv cu Covid-19.

Imediat după ce a primit rezultatul de la medici, înaltul prelat a făcut declarații despre starea sa. Acesta a spus că nu are niciun fel de probleme, iar medicii îl țin sub supraveghere.

Biserica Română a fost lovită crunt de pandemie încă de la startul acestei criza sanitare. În mai, ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, a fost primul mare nume bisericesc răpus de coronavirus.

Mitropolitul Clujului, ÎPS Andrei Andreicuț, depistat pozitiv cu Covid-19. Care este starea prelatului

 

Mitropolitul Clujului, ÎPS Andrei Andreicuţ, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Înalta față bisericească a dat detalii despre starea sa de sănătate, după ce a fost internat în spital.

”Eu sunt foarte bine și puternic datorită lui Dumnezeu. Medicii spun că nu am niciun fel de probleme. Transmit pe această cale un mesaj de pace și de liniște, rugându-i pe toți să aibă grijă de ei și de familiile lor”, a declarat Înalt Prea Sfinția Sa Andrei, Mitropolitul Clujului, pentru Gazetadebucuresti.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *