MTV şi-a desemnat câştigătoarea. Camila Cabello, cel mai bun artist în 2018

Cântăreaţa americană Camila Cabello a fost, cu patru trofee, marele câştigător la gala MTV Europe Music Awards 2018, care a avut loc la Centrul expoziţional din Bilbao, Spania.

Originară din Cuba, Cabello, în vârstă de 21 de ani, a înregistrat un uriaş succes comercial atât cu hitul „Havana”, interpretat împreună cu rapperul Young Thug, cât şi cu albumul „Camila”, lansat în luna ianuarie….

Cântăreaţa americană Camila Cabello, interpreta hitului ”Havana”, se află în duminică în poziţie de favorită la MTV Europe Music Awards (EMA) desfăşurată duminică în Bilbao, Spania, artista având şase nominalizări la această competiţie, relatează AFP.
Tânăra cântăreaţă americană Camila Cabello este marea câştigătoare a galei MTV Europe Music Awards, relatează France Presse.

În vârstă de 21 de ani, artista cu origini cubaneze a obţinut cele mai importante distincţii, între care premiile la categoriile “cel mai bun

Cântăreaţa americană de origine cubaneză Camila Cabello a fost marea câştigătoare a galei MTV Europe Music Awards desfăşurate duminică, cu patru premii la categoriile ‘Cea mai bună melodie’, ”Cel mai bun artist”, ”Cel mai bun videoclip” şi ”Cel mai bun artist american”, informează luni Reuters.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *