O batranica doarme de 85 de zile langa sectia de Terapie Intensiva de frica sa nu-si piarda fiica

Povesti de viata :

Povestea unei femei care de aproape trei luni doarme pe holurile Spitalului Floreasca, pentru a fi aproape de fiica sa aflata la terapie intensiva, i-a impresionat pe toti cei care au trecut pragul spitalului bucurestean.

Tanti Onita, asa cum s-a recomandat batrana in fata reporterilor de la News24agd, sta alaturi de fiica sa Cecilia de teama ca aceasta ar putea sa moara singura.

Desi sta in conditii mizere (doarme pe un carton pe holurile spitalului si traieste din mila oamenilor), tanti Onita face eforturi supra-omenesti pentru a sta aproape de fiica sa, in varsta de 30 de ani. Ea spera intr-un miracol si crede in posibilitatea unei recuperari.

„Are sanse sa scape, dar mai dureaza luni de zile…Ma recunoaste. Ieri, cand am dat sa plec cu Acceleratul de 6, ca sa ma schimb, m-a tras de mana si mi-a zis ‘Nu pleca, mor’ si n-am mai plecat”, a povestit batranica.

Cecilia, fiica batranei, a ajuns in spital dupa ce un sofer de 22 de ani a lovit-o cu masina, in timp ce ea se deplasa cu bicicleta ca sa isi ia fetita de la scoala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *