O ceartă banală, pentru o fată, a făcut ca un tânăr să ajungă la morga, în timp ce celălalt riscă să își petreacă următorii 20 de ani după gratii

Tragedie în fața unui club din județul Constanța, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Un tânăr de 18 ani a murit după ce a fost lovit în cap de un altul de 21 de ani, scrie ziarul Ziua de Constanța.
Agresiunea a avut loc în orașul constănțean Murfatlar. Cei doi au început să se certe în fața clubului, iar la un moment dat, tânărul de 18 de ani a fost lovit pe celălalt în cap și a leșinat. Prietenii victimei au sunat imediat la 112 și la fața locului au fost trimise două echipaje, însă medicii nu i-au mai putut salva viața. „Cele două echipaje au efectuat protocol de resuscitare, dar din păcate pacientul a fost declarat decedat”, a transmis Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa.
Bărbatul care l-a lovit pe tânărul de 18 ani a fost identificat de polițiști și dus la audieri. Cazul a fost preluat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *