O femeie și-a încendiat soțul după ce a aflat că a abuzat de fiica ei de 7 ani

O femeie a dat foc soțului ei după ce a aflat că a a violat-o pe fiica ei de 7 ani.  A turnat benzină peste el în timp ce dormea și a aruncat un chibrit aprins.

S-a întâmplat în Renton, Washington, unde locuiesc, sau mai zine spus locuiau Tatanysha Hedman în vârstă 40 de ani, fiica ei de 7 ani și noul soț al femeii. Când femeia a aflat că bărbatul pe care îl iubea și pe care l-a luat de soț a abuzat micuță, nu s-a gândit prea mult și a decis să-l facă să plătească.

Femeia nu a dat înapoi furie când a descoperit că bărbatul pe care îl iubea molestat sexual copilul ei și a decis să stropească benzină în timp ce dormea.

Când bărbatul s-a trezit cuprins de flăcări a ieșit din casă urlând de dureri și a intrat într-un magazin din apropiere iar vânzătorul a reușit să stingă focul. Ultimile cuvinte ale violatorului, înainte de a cădea în genunchi și a leșina au fost : ”A fost nevastă-mea”

Vânzătorul din magazin a sunat imediat la salvare și poliție.

Phillips a fost dus de urgenta la Centrul Medical din Harborview cu arsuri grave pe tot corpul. Chiar dacă mai este în terapie intensivă, el a fost acuzat de hărțuire sexuală împotriva unui minor. Femeia a fost arestată. Ea a declarat agenților că a dorit să-i dea o lecție soțului pentru ceea ce a făcut.

”Dacă l-aș fi împușcat, ar fi fost o pedeapsă prea blândă pentru el”, a mai spus femeia.

Tatanysha Hedman a rămas în închisoarea din Seattle, iar cauțiunea a fost stabilită la 500.000 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *