O fetiță paralizată în scaun cu rotile a fost violată de tatăl ei vitreg

Minora de 13 ani cu dizabilitati fizice si intelectuale a nascut o fetita. Monstrul cu chip de om se pare ca este tatal vitreg .
O fetiță de 13 ani din Dâmbovița a născut o altă fetiță, perfect sănătoasă. Tatăl bebelușului ar fi chiar părintele vitreg al minorei, astfel că polițiștii au deschis o ancheta. Situația este cu atât mai dificilă cu cât copila de 13 ani suferă de un handicap fizic și intelectual și nu poate să-și îngrijească copilul. Mama minoră are dizabilități fizice și intelectuale. Copilul născut de ea la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște este sănătos, dar sub greutate, fiind internat la terapie intensivă, relatează ziarul Strada Polițiștii din Târgoviște au deschis o ancheta la jumătate lunii trecute, întrucât bănuiesc că bărbatul cu care minora a rămas însărcinată este chiar tatăl său vitreg. Vârsta copilei duce în sine la infracțiunea de relații sexuale cu un minor, agravată de faptul că fetița nu și-a putut da acordul întrucât suferă de un handicap, dar și de faptul că cel care ar fi profitat de ea ar fi părintele si tutorele legal.
La sesizarea reporterului special de la NEWS 24 AGD, Alberto Daniel Gruia echipa de investigatii a ziarului Strada s-a deplasat la Spitalul Judetean Targoviste si a luat legatura atat cu mama si fetita cat si cu doamnaMarcela iordache .director de la Asistenta Sociala Targoviste .Urmariti in exclusivitate declaratia acesteia cu privire la acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *