O stație de metrou din Londra a fost aruncată în aer

Fumul putea fi văzut urcând deasupra arcurilor feroviare din stația de sud a Londrei, către blocurile rezidențiale, sub privirile navetiștilor îngroziți.

Un videoclip pare să arate un incendiu provenit de la T.R. Autos, un magazin situat sub gară, care se află într-o clădire diferită de stația de metrou.

Nu este clar dacă cineva a fost rănit în incidentul care a fost raportat prima dată la pompierii din Londra în jurul orei 13:40.

Peste 70 de pompieri sunt în prezent la fața locului, rapoartele sugerând că patru mașini din apropierea stației au luat foc inițial, într-un atelier de reparații de vehicule.”Avem 10 mașini de pompieri și 70 oameni care participă la eforturile de stingere și am primit aproape cincizeci de apeluri la numărul de urgență 999. Vă rugăm să evitați zona”, a declarat serviciul de pompieri.

„Incendiul de lângă calea ferată, la staţia de metrou Elephant & Castle, presupune sistarea activităţii de transport în zona respectivă”, informează reprezentanţii Network Rail, cei care se ocupă cu administrarea rețelei de metrou.

„În consecinţă, trenurile care fac legătura între London Blackfriars şi Denmark Hill / Herne Hill pot fi anulate. De asemenea, cursele pot suferi întârzieri”, au anunțat aceștia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *