Pacienții covid-19 din Spitalul Elias nu au toaletă! Își fac nevoile în saci de gunoi. Ce fac cu ei apoi e ireal

O pacientă care se afla în așteptarea rezultatului testului pentru COVID-19 a fost izolată într-un salon care nu dispune de toaletă. Unii dintre pacienții din Spitalul Elias au fost nevoiți să se descurce cum pot pentru a-și face nevoile.

Spitalul Elias: Pacienți COVID-19, obligați să-și facă nevoile în saci de gunoi

O femeie aflată în așteptarea rezultatului pentru testul COVID-19 a fost carantinată într-un salon care nu dispunea de toaletă. Aceasta a fost nevoită să se descurce pentru a-și face nevoile, așa că a apelat la un recipient destinat persoanelor care nu se pot deplasa până în momentul în care o infirmieră a venit și a ridicat reziduurile. Pacienta a trimis redacției Newsweek un filmuleț în care arăta condițiile șocante în care a stat în izolare.

Reprezentanții instituției medicale au susținut că nu aveau de ales pentru că toate saloanele în care exista baie erau deja ocupate. Femeia a detaliat situația de-a dreptul jenantă în care s-a aflat și a susținut că este regretabil ca eforturile personalului spitalului pus integral la dispoziția pacienților cu COVID-19 să fie umbrit de aspecte operative. Saloanele sunt în continuare epuizate, iar situația în România fluctuează în ultima perioadă, dar continuă să mențină îngrijorate autoritățile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *