Partidul Mișcarea Populară (PMP) a depus, miercuri, la Biroul Electoral Central (BEC), lista de semnături de susţinere şi cea de candidaţi pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019

Preşedintele de onoare, Traian Băsescu, cel care deschide lista de candidaţi ai PMP, a declarat că au fost depuse 419.000 de semnături valide şi a adăugat că îşi propune să nu-şi „bată joc” de această campanie electorală, care este „o bătălie cu Dragnea”. „În primul rând, îmi propun să nu-mi bat joc de campania asta. Dacă vă uitaţi, campania este o bătălie cu Dragnea. Or, campania asta trebuie să fie o bătălie pentru Europa, o Europă care are tot mai multe elemente centrifuge, ţări care îşi revendică suveranitatea. În momentul în care au ratificat tratatul, au pus parte din suveranitate pe masa Bruxelles-ului, iar românii sunt păcăliţi de demagogi. Unii care îşi latră patriotismul. Patriotismul e ca dragostea de mamă, se poartă în suflet, nu se latră. Iar alţii, care îşi latră suveranismul, uitând sau probabil nu au citit niciodată tratatele Uniunii şi tratatele de aderare la UE, „, a precizat fostul președinte al României, la ieșirea de la BEC.
Citeşte întreaga ştire:PMP a depus lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare la BEC. Traian Băsescu: „Campania e o bătălie cu Dragnea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *