Patru răniţi, între care un copil, după un accident produs pe Valea Oltului, în judeţul Sibiu

Patru persoane, între care un copil, au fost rănite, sâmbătă, pe DN 7 – Valea Oltului, în zona localităţii Boiţa, judeţul Sibiu, în urma coliziunii frontale dintre două maşini. Traficul rutier este blocat.

Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina, a spus că cinci persoane au fost implicate în accident, iar cinci dintre ele, între care un copil de şase ani, au fost duse la spital.

„În accident au fost implicate cinci persoane. S-au acordat îngrijiri medicale persoanelor implicate, dintre care o femeie, aproximativ 36 ani şi un băiat, aproximativ 6 ani au fost transportaţi la UPU Sibiu de către echipajul SMURD, iar alte două persoane au fost transportate la UPU Sibiu de către echipajul SAJ”, a spus Voina.

Poliţiştii au stabilit că accidentul din afara localităii Boiţa s-a produs după ce un şofer în vârstă de 66 de ani a pătruns pe contrasens.

„Un şofer în vârstă de 66 de ani, în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, într-o curbă la stânga, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de către un bărbat în vârstă de 64 de ani”, a spus Elena Welter, purtător de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Toate persoanele rănite sunt din Bucureşti.

Traficul pe Valea Oltului, în zona producerii accidentului, la Boiţa, este blocat la ora transmiterii acestei ştiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *