Petreceri uriașe în plină pandemie, fără nicio restricție

Petrecere uriaşă organizată clandestin la Braşov. Interlopi, manelişti şi dansatoare cunoscute s-au distrat într-un restaurant renumit fără să respecte niciuna dintre restricţiile impuse de pandemie.

Jurnaliştii de la Cancan au obţinut imaginile. În prim-plan sunt nepoata manelistului Adi de la Vâlcea, dar şi o dansatoare erotică faimoasă, despre care se spune că l-ar fi scos din minţi pe actorul Florin Călinescu. Petrecăreţii au dansat şi s-au delectat cu şampanie fără măşti şi fără distanţare. Poliţia nu i-a deranjat.

Chef de proporţii la Baia Mare, în cinstea rugbistului Ionuţ Botezatu, jucător la Naţionala României. Sportivul şi-a sărbătorit cei 33 de ani cu prietenii într-un restaurant, fără distanţare sau măşti. La Baia Mare, restaurantele au fost deschise şi li se permite să funcţioneze la 30 la sută capacitate, dar interdicţia de a organiza petreceri private a rămas valabilă.

Şi încă o petercere ca în vremurile de dinainte de pandemie  a avut loc într-un club renumit din Capitală. În imagini apărute pe reţelele de socializare se poate observa că tinerii stau umăr lângă umăr şi niciunul cu mască de protecţie. Petrecerea ar fi avut loc noaptea trecută.

Articol exclusiv  news24agd

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *